Liefde... een belangrijk veelzeggend woord.

 

Of het nou om een persoon gaat, bepaalde muziek of een hobby..

Iemand die ergens oprecht van houdt en dat met liefde kan vertellen is het mooiste wat er is.

 

Ja het leven kan zwaar zijn, en ik ga het niet mooier maken dan het is , ook ik heb mijn porsie ellende wel gehad.

De hoeveelheid ellende in deze wereld raakt me nog steeds, waardoor ik eigenlijk zoveel mogelijk het nieuws vermijd omdat ik er oprecht verdrietig van wordt.

Dus waarom niet de focus leggen op dingen die WEL goed gaan en leuk zijn en waar we even de rest door kunnen vergeten?

 

Als het op liefde aankomt ben ik een hopeloze romanticus.. I blame Nicholas Sparks for that.

De manier waarop hij de liefde omschrijft en in beeld brengt in zijn films.. wauw.

Het raakt me iedere keer weer..

Nu in deze tijd heb ik het idee dat het steeds lastiger wordt.

Elkaar ontmoeten of aanspreken op straat wordt naar mijn idee steeds minder gedaan.

Het "moet" tegenwoordig allemaal maar via de Apps, en degene die daar op zitten zijn 9 vd 10 x niet uit op iets serieus.

 

Oh wat zou ik graag naar de tijd gaan waar je samen gaat Ontbijten als Date, waar je nog samen gaat dansen, Waar je nog brieven naar elkaar stuurt.. waar nouja kijk de films zoals the notebook en the longest ride maar.. dan weet je wel wat ik bedoel.

Ik moet dan weer wel eerlijk zeggen dat ik er zelf niet vies van ben om een gesprek te beginnen, of gewoon te zeggen waar het op staat.. tja dat schrikt wel eens af en voor een moment denk ik dan : Faus, nu heb je het weer verpest.

Maar Nee dat heb ik niet.. want ik ben gewoon eerlijk en als iemand niet serieus is en de tijd wil nemen om elkaar oprecht beter te leren kennen dan wil ik er ook helemaal niks mee te maken hebben.

 

Follow Your heart, en dat is wat ik doe.

 

 

 

 

 

 

 

Love Is In The Air

Ik had vandaag smam aan de telefoon en vertelde dat er ineens een paar mensen weer berichten begonnen te sturen.. via Snapchat na een foto die ik er op had gezet.

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik pas geleden een behoorlijk aantal telefoonnummers uit mijn telefoon heb gegooid. #oepsie

Om wat meer rust te creëren en niet in een moment opname toch weer stiekem een smsje te sturen waar ik achteraf weer spijt van heb..

 

Tja zei smam, Dat is de tijd van het jaar, het wordt kouder buiten, dan gaat het kriebelen en worden de meeste mensen weer verliefd.

 

Het is dan ook weer zo typisch dat al die cliches altijd maar waar blijken te zijn.. Zodra je mensen geen aandacht meer geeft en ze oprecht los begint te laten, vergeten of het een plekje hebt gegeven : Hallo, daar zijn we weer!!

 

ik ben benieuwd hoe dit verder gaat lopen, zeker omdat ik er eentje op een bepaald punt misschien wel eens zou moeten gaan vertellen dat ik zijn nummer helemaal niet meer heb, en daarom ook geen berichten op Whats App stuur..

 

 

 

 

HAPPY BIRTHDAY 

Zoals al eerder benoemd kun je liefde in verschillende vormen krijgen  eentje daar van is op je verjaardag. 

Ik voel me heel erg geliefd wanneer ik op mijn verjaardag berichten en kaartjes krijg. Dat wil zeggen dat er voor een moment aan mij werd gedacht.   Ik heb vandaag weer de nodige berichten mogen ontvangen en met ieder bericht kreeg ik een lach op mijn gezicht. 

Er was er zelfs een die begon met een kerstlied te sturen en daarna pas een felicitatie te geven. Dat is zo'n moment waar ik enorm dankbaar voor ben.. Dat maakt je verjaardag net iets persoonlijker. Deze persoon heeft onthouden hoe gek ik van kerst ben en om daar dan iets mee te doen voor mijn verjaardag,  ook al is het zo simpel als iets, voor mij is dat speciaal.

 

Het mooiste allerliefste wat ik vandaag kreeg was 100 x het liedje lang zal ze leven van mijn bijna 2 year old. 

In de prachtige versie ; lang zal ze leven lang  zal ze leven in de maneschijn; hiep hiep oewlaaaaa. 

Ondanks ik het dit jaar niet echt vierde heb ik me toch jarig gevoeld. 

 

Life is a risc, maar de liefde ook.

Ik denk de laatste tijd wat meer na over wat ik graag zou willen en zoek in een persoon.

Ik zit ook in een dubio.

Aan de ene kant heb ik zoiets van, laat mij maar lekker alleen zijn. tot nu toe is het toch alleen maar teleurstellend en waarom de gok wagen een relatie aan te gaan als deze toch weer kan gaan mislukken.

Sowieso heb ik het idee dat relaties now a days niet zolang meer standhouden.

Wil ik dat mezelf echt aandoen?  En mijn dochter onnodig aan iemand laten hechten met het risico dat het uit gaat en ik haar hier ook nog verdriet mee doe?

 

Nee dankje dan laat maar lekker zitten.

 

Anderzijds ben ik van mening dat de mens niet gemaakt is om alleen te zijn. En het is fijn als je iemand hebt om op terug te vallen, om leuke dingen mee te doen, of gewoon een goed gesprek mee te voeren midden in de nacht om 3 uur... lekker op de bank of buiten op het balkon.

Om samen dromen te delen en plannen te maken, en zoveel mogelijk dingen van een bucketlist te doen.

en daarbij vind ik het doodeng om alleen in een woning te zijn snachts. fijn als je dan een beschermende man naast je hebt liggen.

 

 

Misschien is het ook wel een leeftijds dingetje.

Een soort eerste helft van een midlife-crisis.

Het binden aan iemand waar je je hele leven mee deelt is ook wel een beetje een enge gedachte.. denk ik.

Ik heb het idee dat leeftijd er ook helemaal niks maar aan toe doet.. dan denk je dat mannen in de 3o toch wel wat serieuzer in het leven staan, maar dat valt nog vies tegen.

 

Nee, wat dat betreft ben ik niet zo blij met de tijd waarin we leven. het kan zo makkelijk zijn maar alles wordt zo moeilijk gemaakt. Ik was altijd een strong believer van de liefde, de ware, een soulmate.. maar naarmate ik ouder wordt ben ik daar helemaal niet zo zeker meer van.

 

Where is the Love 

Wanneer je een blog start en in je hoofd hebt zitten hoe je dit wilt hebben maar het niet lukt om het dan ook zo over te brengen, dan is dat best frustrerend en ga je daar veel over nadenken... althans , dat doe ik. Maar ik ben sowieso al een perfectioniste.

 

Ik ben dit item begonnen omdat het me leuk leek om over de liefde te schrijven. want het is iets moois.. toch?

 

Maar nu sta ik op het punt om 2 items te verwijderen... Love notes en Girlhood.

Waarom?

Omdat ik niet iets wil schrijven wat ik niet voel.. En op dit moment geloof ik niet meer in de Liefde. Dus waarom zou juist ik daar dan over gaan schrijven? Ik geloof wel in bepaalde liefde, Maar het geloof in echte oprechte liefde tussen 2 mensen daar krijg ik steeds meer vraagtekens bij. Of misschien niet de vraag of het echt nog bestaat maar of het wel weggelegd is voor mij.

 

ik zie op instagram veel home coming foto's langskomen. Jongens die moeite doen om een meisje mee op gala te vragen. Dat vind ik mooi om te zien. Daarmee leer je op een leuke manier om met respect met elkaar om te gaan.

 

Maar in de realiteit blijf ik me verbazen.

1. Er worden dingen gezegd waarvan ze op dat moment eigenlijk al weten dat het toch niet gebeurt.. WAAROM ZEG JE DAT DAN??? stel dan ook iets niet voor dan is er niks aan de hand. is het werkelijk zo moeilijk om gewoon eerlijk te zijn?

 

2. ZOEN NIET!!!! als je iemand niet ziet zitten..

 

3. Ga geen valse hoop lopen geven, plannen maken en dan vooral toekomst gericht om er vervolgens ineens uit het niks weer uit te naaien... zomaar, foetsie weg.  Zonder reden zijn nog de allerergste ook. Hallo dit wordt persoonlijk opgevat en zonder reden gaan we er zelf over nadenken waar je onmogelijk uit komt. en  geloof me daar komen veel bakken ijs aan te pas.

 

4. Een van de meest gebruikte excuses : Ik kan je (nu) niet geven wat je nodig hebt en ik wil je niet kwetsen, Sorry.

TE LAAT!!!! als je stap 1,2 en 3 al gedaan hebt is dit wel even lekker kort door de bocht.

 

5. Maar je bent wel een leuke lieve meid hoor.. ook zo'n leuke klassieker. Alsof je het daarmee minder erg maakt even je hachje redden. Oh, en mocht iemand dit lezen en zich aangesproken voelen dat je het maar mooi even weet.. ja JIJ zit ook in dat rijtje.

 

Dat niet iedereen toe is aan iets vast of het rustig aan op wil bouwen begrijp ik volkomen. Maar zoals het nowadays gaat vind ik respectloos en ik snap ook niet wat je daarmee wint? even een streepje erbij, jahoor het is me weer gelukt!! weer iemand ingepalmd en keihard laten vallen.. on to the next one. Dan kan iedereen wel vallen over Taylor Swift maar the girl is right.  Omg look at that face you look like my next mistake.

 

Zoals je misschien gemerkt hebt komt hier veel frustratie bij kijken. Ik snap gewoon niet waarom het zo moeilijk of mysterieus word gemaakt. Zeg wat je denkt, ben eerlijk en doe niet zo moeilijk.

 

Eerder benoemt: leeftijd stelt ook niks meer voor.

Ik zou graag in de toekomst een ouder iemand willen leren kennen maar tot nu toe zijn degene tussen de 30 tot 36 jaar  misschien nog wel de ergste van allemaal. Je verwacht dat deze mensen op zijn minst eerlijk kunnen zijn over hun bedoelingen.. nou kan je zeggen Niet Dus.

 

Het Lijkt wel een grote doolhof waarvan de muren steeds verplaatsen, net als in dat bordspel. 

 

Gelukkig heb ik zoiets steeds vaker sneller door en ben dan ook niet op mijn mondje gevallen om daar even mijn mening over te geven.. maarja dan krijg je dus punt 4 en 5 op je bordje gegooit.. alsof het niks is....

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb